Sobre Nosaltres

Hem crescut entre pinzells i material per a crear. Ens sentim còmodes amb un ampli registre artísic.

Arran de crear el trencadís col.laboratiu de l’escola Mestre Morera, hem decidit de formar equip per oferir la creació d’un trencadís de manera participativa, a on es vulgui enriquir el patrimoni tenint cura del medi ambient.

La nostra inquietud artística s’identifica amb la mirada de Josep Anselm Clavé i l’esperit de la Renaixença popular:

“formeu-vos i sereu lliures, estimeu-vos i sereu feliços, organitzeu-vos i sereu forts”

Som un equip d’artistes que posem les nostres mans per enfortir l’equitat cultural, vertebradora democràticament.

Estem convençuts que a qualitat de la pràctica mantinguda en tots els aspectes de la creació condueix a resultats innovadors que trenquen els sostres d’exclusió social. La qualitat embelleix el que és inhòspit. I la bellesa fa germinar la transformació personal i social. 

Direcció Artística – BERNAT ROCABERT ARGILA

Link a l’Instagram de Bernat Rocabert Argila

Sóc un artista que he pintat des de que tinc memòria. Em vaig formar a Eina i a l LLotja. Sempre he treballat, en la formació artística a escoles de primària, centres cívics, i a Rosa Sensat i Blanquerna en les escoles d’estiu.

Pinto, faig classes i col·laboro a l’escola Mestre Morera creant un immens mural de trencadís. Col·laboració que faig a través de l’associació Ciutat Aqüeducte. L’èxit extraordinari d’aquesta col·laboració, m’ha motivat per estendre’n l’experiència a través de prestació de servei professional per poder fer murals de trencadís arreu de Catalunya.

Dinamització – NOEMÍ ROCABERT ARGILA

Link a la web personal de Noemí Rocabert Argila, premi Rafael Juncadella 2020 d’Òmnium Cultural de Nou Barris.

Vaig créixer aprofitant tota mena de material per a crear. I passava hores badant amb postals sobre patrimoni artístic. Vaig xalar molt a l’escola quan dibuixavem i experimentavem amb tota mena de tècniques. Vaig decidir de ser mestra per a transmetre el què havia rebut.

M’ha apassionat trobar les mil-i-unes possibilitats expressives i artístiques per aconseguir equitat cultural pels infants de l’escola i del cau.