La inauguració de El trencadís de Collserola i la campanya per fer-ne el llibre!

El 19 de maig vam inaugurar “El trencadís de Collserola”, situat a les escoles Mestre Morera i L’Aqüeducte. El trencadísfa fa 67 metres de llargada i és fet amb material ceràmic i de vidre recollit en un 50% de Ciutat Meridiana i l’altre de la resta de Catalunya, tot solidàriament. Va ser una manifestació de bon auguri per la creació col·lectiva feta  comunitàriament. L’objectiu és democratitzar la cultura i pateimoniar els barris, i estem molt contents de poder dir que aquesta vegada ha sortit amb força. La ciutat de Barcelona s’ha revestit de patrimoni en una de les seves perifèries, i aquest auguri pot irradiar-se arreu.

El Trencadís de Collserola, el llibre

Tenim en marxa una campanya de Verkami per finançar la creació d’un llibre que explica la història del Trencadís de Collserola, on la cultura popular converteix un espai gris en un de bellesa i dignitat.

El moment de la inauguració del trencadís
https://www.verkami.com/projects/32996-el-trencadis-de-collserola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *